MENÜ
Nem az számít hogyan tudsz alkalmazkodni ehhez a kialakított világhoz,hanem hogy mit fogadsz el,és mit hozol ki ,belőle!   /Molnár Gábor/
Kutatások,tények,információk

A teremtő gondolat!

 


A teremtő gondolat, más néven az alkotó vizualizáció olyan  módszer,amelyben a fantáziánkat használjuk arra, hogy létrehozzuk azokat a dolgokat amiket szeretnénk az életben. Az alkotó vizualizációban nincsen semmi új, hiszen eddig is mindenki használta, csak nem tudatosan. Sajnos azonban amikor tudatlanul alkalmazzuk ezt, akkor általában negatív irányba tesszük. Gondoljuk csak el hogy valaki egy szegény családba születik. Amikor gyermek akkor még álmodozik gazdagságról, szép autókról stb. A kor előre halad tával azonban az ember hajlamos rá hogy elfogadja a helyzetet, azaz arra a következtetésre jut hogy neki ez a sorsa. Ha valaki ezt eldönti magában egyben meg is pecsételte a jövőjét, hiszen innen már ez egy öngerjesztő folyamat lesz ami az adott helyzetet mind erősebbé teszi. Hányszor hallottunk már arról, hogy egy mai milliomos nélkülöző családból származik. Az adott tehetős ember álmait nem rontották meg a társadalom negatív tulajdonságai, vagyis Ő nem volt hajlandó elfo-gadni hogy az életét nélkülözve kell leélnie. Tehát a szegény és a tehetős ember között a különbség hogy mit gondol magáról, mit szeretne elérni a jövőben, és a cél elérésétől semmi sem tántoríthatja el.
Köztudott dolog minden ami az életben anyagi testet öltött először gondolati szinten született meg, hiszen akármelyik tárgy, vagy művészeti alkotás, minden ami minket körülvesz, még a szerelem is először a fejünkben létezik. Ezt a tényt mindig tartsuk szem előtt.
Most kérdezhetik hogy ennyi lenne a titok, igen ennyi, de mire megtanulunk tudatosan és töretlenül  hinni abban hogy amiről álmodozunk az megvalósul, ez nehéz folyamat!Ha érdekel jobban.www.ezoterikus.uw.hu

 

Hírek

 • Eltitkolt információk

  Mi az, amit eltitkolnak, vagy a képzési rendszerek, illetve média "érdek" miatt nem tudunk róluk, vagy nem a teljes, illetve objektív igazságot tudhatjuk meg. Echart Tolle írta: "Legtöbb ember nem a tudatosság, és tudattalanság közt, hanem a tudattalanság szintjei közt mozognak." Ezt használják ki az olyanok, akik önös érdekeiket vetítik ránk, és manipulálnak minket, és ezek eddig nagy hatásfokkal is működnek.
  Ezen lehet, és kell is változtatni, nem az a megoldás, ha a világban egymást, és a politikát szapuljuk, hanem segítenünk kell, és segítséget kell kérnünk egymástól, magunkért, és egymásért.
  Természetes, hogy elkeseredéseinknek hangot akarunk adni, és kell is! - de az nem mindegy, hogy hol, és miképpen. Mindenre van megoldás, ahogy mindenre van magyarázat is. Tény, hogy a kialakult nézeteink többnyire a hiányos informálódás, vagy túl egyirányú (igény-ű) nézetek miatt alakulnak olyanná, amilyenné (pl. a hovatartozási ösztön miatt is). Ezért is lehetséges ennyi szélsőség, és kilátástalanság, valamint eluralkodóban van a tehetetlenség érzése, és reménytelenség.

 • EBM 720 Generátor

  Tiszta energiát "előállító" gép, mely közel 30-40%-al több energiát ad ki magából mint amennyit betápláltak. Elindítása után betáplálást nem igényel. 19-évi kutatás és fejlesztés után kész a sorozatgyártásra. (2006-óta!) „eddig ismeretlen”, a mágneses mezőből vett energia a forrása. Az állandó mágnesek és a tekercselés szokatlan geometriai elrendezésének segítségével!

  A mérési eredmények hitelesítését a következő személyek írták alá:    Dr. Szentirmai László (Miskolci Egyetem professzor),    Dr. Petz Ernő (ny. vezérigazgató, Paksi Atomerőmű  Zrt. Energiapolitika  2000 Társulat alelnöke),  Dr. Tolvaj Béla (Miskolci Egyetem),  Dr. Mádai Ferenc (Miskolci Egyetem),  Dr. Kiss Tibor (Miskolci Egyetem)

Asztali nézet