MENÜ
Nem az számít hogyan tudsz alkalmazkodni ehhez a kialakított világhoz,hanem hogy mit fogadsz el,és mit hozol ki ,belőle!   /Molnár Gábor/
Kutatások,tények,információk

Érdekesnek találom hogy az emberek hogy képesek viselkedni saját kapzsi céljuk elérése érdekében.Ezzel az utalásommal leginkább a parlamentben "szorgoskodó" emberekre gondolok.De akár általánosíthatnék is ezzel a kifejezéssel hogy, -kapzsiság.
A világ gazdasági rendszere már nem egyszer csődött mondott, és számomra  hihetetlen hogy az emberek ezen a téren hogy nem képesek tanulni.
mmmm   Minél több legyen...??


De!


Az én hitem szerint minden ember számára azonos jogoknak és javaknak kellenne lenni.
Legfeljebb minimális különbségekkel.


De a munka terülétén, mint a táplálkozási láncban ha egy valami elveszik, bukik a rendszer és hatalamas bonyodalmakat okozhat.Ha egy ember nem az után választ szakmát hogy érdekli a dolog,hanem azért mert több pénz van benne,abból az emberből hiányzik valami, ami az ember tudatában nagy befolyást hozhat, és akár pecsétet is nyomhat életére"előtérbe helyezi a pénzt,a fontosabb emberi érzelmeknél".Minden féle munka eggyaránt fontos, szükséges hogy ne szakadjon meg a lánc.


Személyszerint karosszérialaktos vagyok és szeretem csinálni,fizikai munka de nem azt jelenti hogy nem kell gondolkozni,fizetésem nem éri el a 100.000 ft-ot.
Most vegyünk  egy üzlet vezetőt.Gondolom mindenki tudja mi a feledata.telefonálgat,mászkál,intézkedik, keres kb 250-300.000 ft-ot
Tegyük fel az én szakmám nem lenne,mivel kapja meg az üzletvezető az árút,vagy épp mivel menne dolgozni?Minden kocsi törik!
De.....
Lehetne bőségesen sorolni a példákat.


Ez a példa nagyon jól tudom hogy mind azok számára nem sokat jelent akinek a fizetése a példában sorolt második estében van.


A sok paralamentben lévő fizetését nem is említeném ,na meg hogy miért?.Annyit hogy gátlástalan kapzsi,zsornokok.Melyikre melyik igaz.:)"Vicsorgó fenevadak,kik csak pusztítást hoznak"
Eltakarítanám onnan mind azokat akik nem képesek az eggyütt működésre,összefogásra, és nem látom a szemében azt hogy tenni is akar valamit nem csak az országért/ az kedves barátom az nem elég, neked jobb lesz ha csinosítgatják az országot? (a közérzeted igen,meg a turizmus amiböl jön némi pénz)/ hanem a magyarokért is!


Turizmusról jut eszembe.Szegedet is csinosítgatták,csak hogy miből?Tartozásból, tartozásba.Függjön a bevétel a turistáktól?hmmm


Hol a józan ész???Nem lett volna jobb ki ötleni valamit, amivel nem csak ideiglenes munkahelyet lehet biztosítani"gondolok itt az építőiparosokra", hanem az országnak stabilabb jövedelem forrást és munka helyet teremteni.Nem sok lehetőség van,de van.Pontos összeget nem tudok mondani ,de nem milliokról van szó!
Igazából annyit tudok mind ehez fűzni hogy meglátszik hogy az ember csak minimálisan használja az agyát.És ez a Földünkre is kihatott!

Mind ezzel arra akarok utalni hogy a kapzsiság miatt,már század-ezred éve el lett szurva minden!


Tudatában vagyok azzal milyen drasztikus változások kellenének ahoz,hogy egyensúly legyen minden ember lelkékben.    De új kapuk nyílnak,ha feledésbe dobjuk a múltat!
És ezt e világon minden ember számára üzenném!!!

Fiatal korom lehet megtévesztene.De nem a kór számít,hanem hogy lelki fejlődésed melyik fokán álsz.És sok szemszögböl volt "lehetőségem" tapasztalni, megfigyelni mind ezt.

 

Hírek

 • Eltitkolt információk

  Mi az, amit eltitkolnak, vagy a képzési rendszerek, illetve média "érdek" miatt nem tudunk róluk, vagy nem a teljes, illetve objektív igazságot tudhatjuk meg. Echart Tolle írta: "Legtöbb ember nem a tudatosság, és tudattalanság közt, hanem a tudattalanság szintjei közt mozognak." Ezt használják ki az olyanok, akik önös érdekeiket vetítik ránk, és manipulálnak minket, és ezek eddig nagy hatásfokkal is működnek.
  Ezen lehet, és kell is változtatni, nem az a megoldás, ha a világban egymást, és a politikát szapuljuk, hanem segítenünk kell, és segítséget kell kérnünk egymástól, magunkért, és egymásért.
  Természetes, hogy elkeseredéseinknek hangot akarunk adni, és kell is! - de az nem mindegy, hogy hol, és miképpen. Mindenre van megoldás, ahogy mindenre van magyarázat is. Tény, hogy a kialakult nézeteink többnyire a hiányos informálódás, vagy túl egyirányú (igény-ű) nézetek miatt alakulnak olyanná, amilyenné (pl. a hovatartozási ösztön miatt is). Ezért is lehetséges ennyi szélsőség, és kilátástalanság, valamint eluralkodóban van a tehetetlenség érzése, és reménytelenség.

 • EBM 720 Generátor

  Tiszta energiát "előállító" gép, mely közel 30-40%-al több energiát ad ki magából mint amennyit betápláltak. Elindítása után betáplálást nem igényel. 19-évi kutatás és fejlesztés után kész a sorozatgyártásra. (2006-óta!) „eddig ismeretlen”, a mágneses mezőből vett energia a forrása. Az állandó mágnesek és a tekercselés szokatlan geometriai elrendezésének segítségével!

  A mérési eredmények hitelesítését a következő személyek írták alá:    Dr. Szentirmai László (Miskolci Egyetem professzor),    Dr. Petz Ernő (ny. vezérigazgató, Paksi Atomerőmű  Zrt. Energiapolitika  2000 Társulat alelnöke),  Dr. Tolvaj Béla (Miskolci Egyetem),  Dr. Mádai Ferenc (Miskolci Egyetem),  Dr. Kiss Tibor (Miskolci Egyetem)

Asztali nézet