MENÜ
Nem az számít hogyan tudsz alkalmazkodni ehhez a kialakított világhoz,hanem hogy mit fogadsz el,és mit hozol ki ,belőle!   /Molnár Gábor/
Kutatások,tények,információk

 

Csak röviden!

Rohanó világunkban  a fejlődés kimagasló iramban indult el és összetűzésbe került az egészségünkkel és környezetünkel.Sokan nem tudnak róla mi mindent vesznek magukhoz már egy pohár víz formájában is.

Legyen az, egy a boltban megvásárólt ásványvíz,vagy csapvíz.Sajnos a fejlődés anyagi vonzata nem késztet egyes embereket hogy felvilágosítsák mi is az ára ennek a fejlődésnek. Egészségünk!Környezetünk!

Nap mint nap veszünk magunkhoz toxikus eredetű nyomelemeket,amelyek megfelelő ásványianyag,vitamin bevétele hílyán megbetegedéseket okoznak (legyen az súlyos, vagy egy kis nátha) mert nem tudnak kiürülni a szervezetünkből.És nem jutnak megfelő mennyiséghez,mert (ezt kutatások bizonyítják!!!) a talaj tápértéke jelentős mennyiségben lecsökkent, helyenként 40%-60%-al.És köztudott hogy a taljtól indúl a körforgás!/Termés-táp-hús/Erről a témáról sok ujdonsággal tudnék szólgálni az ön számára.

És hogy mit kínál az Ökonet?

Természetes eredetű szerves anyagokból készűlt termékeket szinte minden színvonalon.Egészség,háztartás,földművelés,kozmetikumok,mágneses termékek.

Minden betegségnek van természetes gyógy kivonata.Ezek a termékek nem tartalmaznak különbféle a gyógy-szerekben megtalálható szervetlen eredetű anyagokat,amelyek egyes esetekben fűggőséggént lépnek fel a szervezetben.(hiányolja még ha nincs is rá szüksége)

De a legfontosabb immunrendszerünk fenn tartása!

Környezetünk védelme!

A mi termékünk,készítményünk javuló tendenciát mutat mind az egészség és mind a környeztünk védelme irányában!...

Ha érdekli hogyan működik,érdekli több információ a mára már hétköznapjainkba beépült méreganyagokról, illetve szeretne másokon segíteni és ezáltal hozamot hozni saját maga számára, keressen fel!

molnarg5@freemail.hu

 

Hírek

 • Eltitkolt információk

  Mi az, amit eltitkolnak, vagy a képzési rendszerek, illetve média "érdek" miatt nem tudunk róluk, vagy nem a teljes, illetve objektív igazságot tudhatjuk meg. Echart Tolle írta: "Legtöbb ember nem a tudatosság, és tudattalanság közt, hanem a tudattalanság szintjei közt mozognak." Ezt használják ki az olyanok, akik önös érdekeiket vetítik ránk, és manipulálnak minket, és ezek eddig nagy hatásfokkal is működnek.
  Ezen lehet, és kell is változtatni, nem az a megoldás, ha a világban egymást, és a politikát szapuljuk, hanem segítenünk kell, és segítséget kell kérnünk egymástól, magunkért, és egymásért.
  Természetes, hogy elkeseredéseinknek hangot akarunk adni, és kell is! - de az nem mindegy, hogy hol, és miképpen. Mindenre van megoldás, ahogy mindenre van magyarázat is. Tény, hogy a kialakult nézeteink többnyire a hiányos informálódás, vagy túl egyirányú (igény-ű) nézetek miatt alakulnak olyanná, amilyenné (pl. a hovatartozási ösztön miatt is). Ezért is lehetséges ennyi szélsőség, és kilátástalanság, valamint eluralkodóban van a tehetetlenség érzése, és reménytelenség.

 • EBM 720 Generátor

  Tiszta energiát "előállító" gép, mely közel 30-40%-al több energiát ad ki magából mint amennyit betápláltak. Elindítása után betáplálást nem igényel. 19-évi kutatás és fejlesztés után kész a sorozatgyártásra. (2006-óta!) „eddig ismeretlen”, a mágneses mezőből vett energia a forrása. Az állandó mágnesek és a tekercselés szokatlan geometriai elrendezésének segítségével!

  A mérési eredmények hitelesítését a következő személyek írták alá:    Dr. Szentirmai László (Miskolci Egyetem professzor),    Dr. Petz Ernő (ny. vezérigazgató, Paksi Atomerőmű  Zrt. Energiapolitika  2000 Társulat alelnöke),  Dr. Tolvaj Béla (Miskolci Egyetem),  Dr. Mádai Ferenc (Miskolci Egyetem),  Dr. Kiss Tibor (Miskolci Egyetem)

Asztali nézet