MENÜ
Nem az számít hogyan tudsz alkalmazkodni ehhez a kialakított világhoz,hanem hogy mit fogadsz el,és mit hozol ki ,belőle!   /Molnár Gábor/
Kutatások,tények,információk

 

A világunkról

Elmélet

Tisztelt olvasó, honfitárs!

Ezeket a dolgokat, amelyeket most olvasni fog, nem a képzeletem szüleménye, hanem csupán a józan paraszti ész, és az adatok függvényében összeállított elmélet.

Azzal a dologgal kezdeném, amely merőben megváltoztatta az emberiség életét, új elméleteteket vetett fel és önös érdekű kapzsi emberek életét könnyítette meg.

Ez az Olaj


A legnagyobb felhasználása az olajnak az energia előállítása (iparosodás).Ez is egy olyan pont volt az emberek történelmében, ahol elveszett a józanész, előkerültek az önös érdekek, a meggondolatlanság, ami a környezetünk és egészségünk ellen irányul. Valóban hasznosak az ebből nyert információk, tapasztalatok. Arról is beszélnek, beszéltek az emberek hogy ez megkönnyíti az emberek életét. Azonban én máshogy látom. Azoknak az embereknek az életét könnyítette meg, akik az olajból akartak meggazdagodni (meg is tették), ugyanis az iparosodás bekövetkeztével kevesebb munkaerőre volt, van szükség, ami csak azoknak jó, akik ezekből hasznot húznak. Ráadásul a környezetünk tönkretételében is nagy szerepet játszik. Ugyanis ezek az ipari gépek,autók…. káros anyagokat jutatnak a légtérbe, ami vagy így,vagy úgy visszatér a fölbe, ami mérgezi az ételeinket ,a vizet.

A világban csak kétféleképpen lehet felemelkedni: vagy a magunk igyekezetével vagy mások ostobasága által.
/La Bruyére/

Vannak különbféle kutató csoportok, akik ezeknek a vizsgálataival foglalkoznak. Az ő általuk vizsgált adatokhoz nem is olyan egyszerű hozzájutni, mint azt ahogy gondolná az ember .A média csupán a világot irányító emberek, társaságok pszichés játékszere amit hétköznapi embereken, vagyis rajtunk gyakorolnak,elég nagy sikerrel. Holott ők is csak emberek a sok közül. Lehet, hogy te, aki most ezt olvasod, úgy gondolod, hogy na, még egy összeesküvés elmélet, pedig ez a valóság. És ha nem akarsz ezekről tudni, illetve tenni ellene akkor te egy ostoba ember vagy. Kinek nem ingere nem veszi magára.

Nem az az ostoba, aki nem tud, hanem az,
aki nem akar tudni.
/Hrihorij Szkovoroda/

 

A különbféle kutatások eredményei:

NEM KITALÁCIÓK!!!

Az első és legfontosabb a Föld, hisz itt élünk és ennek a bolygó léte nélkül mi sem léteznénk.

Az elmúl kb. 30 év elteltével a termőtalaj és ennek következtében a kultúrnövényeink ásványi anyag- és nyomelem hiánya elérte a 40-60%. Ez hatalmas veszteség és globálisan értendő. A média nem gondolja kiemelkedő hírnek, pedig az. Főleg a mai világ helyzetét elnézve. Miről is van szó? Olvass figyelmesen!!!

Fejlődésünk nem csupán a technikai és ipari fejlődésről szól. Sajnos, manapság amit élelemnek hisztek,hitetnek el, már nem ugyan az mint régen. Régen valóban étel került az asztalra, de manapság, mint a neve is rejti az igazságot ezek csupán élelmi-szerek. Manapság csupán legjobb esetben 1/3-át képviseli a régi ételnek, amely tele volt hasznos szerves anyagokkal. Ma már mindenféle anyaggal helyettesítik, fokozzák ezeket az élelmi-szereket. Amelyek tele vannak szervetlen és toxikus eredetű nyomelemekkel. A szervetlen anyagokról azt kell tudni hogy semmi hasznát nem, veszi a szervezet, sőt kárt is okoz,okozhat. Oly módon, mint a toxikus nyomelemek, amelyek úgy lépnek fel a szervezetben, mint hasznos nyomelem. És hogy ennek mi a veszélye azt egy példában mondanám el.

Tegyük fel ez a toxikus nyomelem fehérvérsejtként lép fel, mutatkozik a szervezetünkben. Szervezetünk védekező mechanizmust indít el, hogy meg gátolja a túl szaporulatot,mit sem sejtve arról, hogy amint meg indítja, ezt a mechanizmust akkor csinálja a legnagyobb kárt( betegségeket idéz elő,az enyhétől a legrosszabbig)Olyan ez a toxikus nyomelem a szervezetben, mint egy farsangi jelmezben elbújt gonosztevő, aki meghívást kapott a tőlünk, hogy kárt okozzon nekünk. Bármennyire is furán és hülyén hangzik, sajnos ez így van.

Mindenben található már sajnos ezek a toxikus nyomelemek, pedig nem kellene ilyennek lenni-e a világnak. Önös érdekű emberek azzá tették, mi pedig rásegítünk a saját ostobaságunk által.

A megrovást könnyen elviselik az emberek, de a kinevetést nem tűrik. Abba beleegyeznek, hogy ostobák legyenek, de nevetségesek lenni nem akarnak.
/Moliére/

A talajt már, mint olvashattátok rendesen tönkre tettük, de ez csak egy része a teljes igazságnak.

Kutatások azt is bizonyítják, hogy egy bizonyos Atrazin nevezetű permetszer világszerte beleépült a talajba és ez által a növényekben is megtalálható. Köztudomásul adott hírekben ez olvasható:

„tudósok szerint” az emberi szervezetben mért szintje nem károsítja az egészséget, azonban fejlődési rendellenességeket, hormonzavart és egyes vizsgálatok alapján daganatos megbetegedéseket is okozhat. Megéri?

Ráadásul kiölte a talajból azokat a baktériumokat, amelyek elősegítették a bomlást a talaj tápanyagértékének növelése érdekében,ma már nem bomlás, hanem rohadás zajlik ami hosszabb folyamat.

Azt is fontos tudni, hogy nem csak az élelmi-szerekben található mérgező anyagok, hanem a műanyag flakonokban, fémdobozos üdítőkben is. Műanyag a flakonoknál ftalátok találhatók amelyek már szoba hőmérsékleten kiszivárogna az adott italba,és ha savas az ital még nagyobb a kiszivárgás mértéke. Erről se beszélnek igaz? Ez az anyag patkányoknál (akik igazi túlélők) májdaganatot, és szaporodási problémákat diagnosztizáltak.

Ezekhez az anyagokhoz mindennap hozzányúlunk!!!

Ezek az anyagok az okozói minden betegség kialakulásában, mondjuk szerepet játszik a lelki állapotunk is.(Allergia, vérnyomásproblémák, hormonzavarok, veseproblémák részben, csontritkulás, fekélyek, meddőség… hosszú a lista)

Ezek együttes hatása génmutációt okoz, és legjobban azok a gyerekek vannak kitéve, akik még meg sem születtek, hisz őket az édesanyjuk szervezete táplálja. Fontos azt is megemlítenem, hogy az elmúlt 30-40 év vizsgálata során az mutatható ki hogy 40%-os emelkedés figyelhető meg a daganatos megbetegedések számán. A különbféle gyermeki daganatos és más egyéb szellemi, mutációs megbetegedésekről nem is beszélve. Ezek is bizonyíthatók.

Még egyet elmondok, ezt még tudósoknak sem kell bizonyítani!!!!A régi időkben a haszonállatok (marhák) füvet legeltek, ami gazdag omega-3 savban.

/Azonban megint közbe lépett az önös érdek, hírtelen hizlaló formában. Mondhatják, hogy a népesség nagy száma miatt, de ha nem lenne ilyen a gazdaság, a világ, nagyobb figyelmet kellene ezekre a dolgokra fordítani.”Rendszerváltásra gondolok, de ez az én véleményem”És nem az önös érdekekre. Hisz, mi kiket kihasználnak, és irányítanak, többségben vagyunk és a többség szava szent, erős! Nem külön-külön erős az ember, hanem együtt, összefogva, kiállva egymás mellett./

A hízókúra kukoricából és gabonafélékből tevődik össze, ami gazdag omega-6 savakban.

Az omega-6 sav fiziológiánkra üt vissza, ugyanis az omega-6 elősegíti a zsírok raktározását, a sejtek merevvé válását, a koagulációt és a külső behatásokra történő gyulladásos reagálásokat.

Az omega-3 sav azonban az idegrendszer létrehozásában játszik szerepet; a sejteket rugalmasabbá teszi és nyugtatja a gyulladásos reakciókat. Ily módon tehát korlátozza a zsírsejtek létrehozását is. A fiziológiás egyensúly szorosan függ az omega-3 és az omega-6 közötti egyensúlytól. Márpedig ez az arány az, amelyik a leginkább változott táplálkozásunkban az elmúlt ötven évben. Az arány 1/1-től 1/25-re, majd 1/40-re változott. Ami messze nem mindegy, és ezt tudják a rákkutatók, ugyanis a gyulladás készíti elő a helyét a rákos megbetegedésnek.

A MÉDIA HALGAT!!!

Na, most beszélek erről is.

Mint mondtam, a média, a világot irányító nagy befolyású olaj mágnások, cég tulajdonosok, befektetők játékszere. Ami a mi „irányításunk” célját szolgálják. De ilyesmiről már halhattál. Igaz!!!

Betompítják az ember agyát, látásmódját irányíthatóvá tesznek mindenkit, aki fogékony ezekre. Többnyire a lelki problémákkal küszködő emberek a legfogékonyabbak mind erre.

Most a múltra nyúlnék vissza egy kicsit. Sajnos már nem találom a pontos szöveget, de lényege megvan.

Amikor Atilla a hunok, magyarok királya meghozta azt az áldozatot, hogy az ellenfélnek (Róma) a teljes győzelem pozíciójából kegyelmezett meg - amikor bár leigázhatná őket - mégis kegyelmet gyakorol. Itt Atilla olyat tett, ami teljesen érthetetlen volt az akkori közgondolkodás számára, hiszen ez a kegyelmet adó, ellenségnek is megbocsájtó szeretet még nem terjedt el. Atilla lemondott a megtorlásról. A filmnek köze nincs a valós múlthoz, de nem ez az egyetlen, amit elferdítenek. Erről most nem is beszélnék.

Majd Napóleon uralkodása során levelet küldött az aktuális német császárnak. A levél lényege ez volt!

N.:Hogyan lehetne legyőzni a Magyarokat hisz szinte legyőzhetetlenek.

Cs.:Csak egy képen lehet legyőzni a Magyarokat. Vedd el dicső múltukat, s dicső szellemüket, végül vedd el a hitüket és győzedelmeskedni fogsz.

Honfi társaim!!!Ha ezeket a dolgokat összerakod, amiket eddig elmondtam, rájöhetsz, hogy sikert arattak.

Összefogva, megtépázták az országot (Trianon), oda a dicső múlt az emberekben, nem Magyar vezetők (politikusok) és régebbi királyok uralkodok tettei, elvették a hitet, hogy lesz jobb, ezáltal elvették a szellemet, a tiszta igaz Magyar szellemet. Nézem a mai világot és szánalom, harag ébred bennem. Én azt mondom, még mindig nem késő az ébredéshez a tisztán látáshoz, hisz itt vagyok én is, remélem te is, és sokan mások!!!

Sok információ van még ez a Hamis világ ellen, eltitkolt találmányok, amik javítanák az emberi életet, Földet. pl.:Energia megmaradás törvénye

Ha jó ügyet védesz, mitől is félhetsz? Mi is történhetik veled? Letepernek, megrágalmaznak, kirabolnak, meggyaláznak? Vádakkal fordulnak ellened, hamisan ítélnek?
Mindez nem változtat azon, hogy az ügy, melyet védtél, jó volt, és ezért jó volt az is amit csináltál, mikor a jó ügy védelmére szegődtél. Ilyenkor ne törődj senkivel és semmivel, csak az üggyel. Az ügy igazával, mert meg kell védened. Végül is tehetetlenek az igazsággal szemben. Letiporhatnak, de meg nem győzhetnek. Vádolhatnak, de meg nem hazudtolhatnak. Elvehetik életed, de nem vehetik el igazságod. Csak akkor nem vagy magányos az életben, ha jó ügyet szolgálsz. Nincs fizetség és jutalom az ilyen perben. De nincs alku sem. Ezért soha ne félj kimondani azt, amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz
/Márai Sándor/

A politikáról meg csak annyit hogy folyamatosan ugyanazokat az emberek választják újra és újra akik meglopják az országot és hazudnak.

Pl.:4 milliárddal támogatjuk a zsidókat/nem én találtam ki, ha kell bizonyítható/erről is hallgatnak

Meg csináltatják a fölösleges új metróvonalat 3x annyiért, hogy vastagodjon a zseb, ezt mondjuk be is mondták a tv-ben,de annyira ellet már nyomva az emberi látásmód, hogy ezt is elviselik. És ilyenből is van rengeteg. Talpra Magyar!!!

A vita nem mindenki számára jelenti ugyanazt.
A kiművelt, higgadt elmék számára izgalmas játék, melynek célja az igazság feltárása, a kusza és fegyelmezetlen elmék számára csata, amit meg kell nyerni, még ha az igazság bele is pusztul.
/Frank Crane /

Igaz ez szinte minden politikusra!!!

még egy-két infó

EBM 720 Generátor

Tiszta energiát "előállító" gép, mely közel 30-40%-al több energiát ad ki magából mint amennyit betápláltak. Elindítása után betáplálást nem igényel. 19-évi kutatás és fejlesztés után kész a sorozatgyártásra. (2006-óta!) „eddig ismeretlen”, a mágneses mezőből vett energia a forrása. Az állandó mágnesek és a tekercselés szokatlan geometriai elrendezésének segítségével!

A mérési eredmények hitelesítését a következő személyek írták alá:    Dr. Szentirmai László (Miskolci Egyetem professzor),    Dr. Petz Ernő (ny. vezérigazgató, Paksi Atomerőmű  Zrt. Energiapolitika  2000 Társulat alelnöke),  Dr. Tolvaj Béla (Miskolci Egyetem),  Dr. Mádai Ferenc (Miskolci Egyetem),  Dr. Kiss Tibor (Miskolci Egyetem)

A SZABADALOM

A találmány a hidrogént használja erőforrásként úgy, hogy a szénhidrogén-származékok helyett a plazmaállapotú víz juttatja a hidrogént az égéstérbe, így a motor sokkal jobb hatásfokkal rendelkezik. A projekt alapja a víz nukleáris energiájának hasznosítása a robbanómotorok, kazánok, sugárhajtóművek, áramtermelő aggregátorok, szinkrongenerátorok, stb. üzemeltetésében. A jövőben a különböző járművek a vizet tankolják fel.

http://www.vizenergia.hu/


 

Hírek

 • Eltitkolt információk

  Mi az, amit eltitkolnak, vagy a képzési rendszerek, illetve média "érdek" miatt nem tudunk róluk, vagy nem a teljes, illetve objektív igazságot tudhatjuk meg. Echart Tolle írta: "Legtöbb ember nem a tudatosság, és tudattalanság közt, hanem a tudattalanság szintjei közt mozognak." Ezt használják ki az olyanok, akik önös érdekeiket vetítik ránk, és manipulálnak minket, és ezek eddig nagy hatásfokkal is működnek.
  Ezen lehet, és kell is változtatni, nem az a megoldás, ha a világban egymást, és a politikát szapuljuk, hanem segítenünk kell, és segítséget kell kérnünk egymástól, magunkért, és egymásért.
  Természetes, hogy elkeseredéseinknek hangot akarunk adni, és kell is! - de az nem mindegy, hogy hol, és miképpen. Mindenre van megoldás, ahogy mindenre van magyarázat is. Tény, hogy a kialakult nézeteink többnyire a hiányos informálódás, vagy túl egyirányú (igény-ű) nézetek miatt alakulnak olyanná, amilyenné (pl. a hovatartozási ösztön miatt is). Ezért is lehetséges ennyi szélsőség, és kilátástalanság, valamint eluralkodóban van a tehetetlenség érzése, és reménytelenség.

 • EBM 720 Generátor

  Tiszta energiát "előállító" gép, mely közel 30-40%-al több energiát ad ki magából mint amennyit betápláltak. Elindítása után betáplálást nem igényel. 19-évi kutatás és fejlesztés után kész a sorozatgyártásra. (2006-óta!) „eddig ismeretlen”, a mágneses mezőből vett energia a forrása. Az állandó mágnesek és a tekercselés szokatlan geometriai elrendezésének segítségével!

  A mérési eredmények hitelesítését a következő személyek írták alá:    Dr. Szentirmai László (Miskolci Egyetem professzor),    Dr. Petz Ernő (ny. vezérigazgató, Paksi Atomerőmű  Zrt. Energiapolitika  2000 Társulat alelnöke),  Dr. Tolvaj Béla (Miskolci Egyetem),  Dr. Mádai Ferenc (Miskolci Egyetem),  Dr. Kiss Tibor (Miskolci Egyetem)

Asztali nézet