MENÜ
Nem az számít hogyan tudsz alkalmazkodni ehhez a kialakított világhoz,hanem hogy mit fogadsz el,és mit hozol ki ,belőle!   /Molnár Gábor/
Kutatások,tények,információk

Földi rejtélyek

Rejtélyek, talányok, titkok

Világunk telis-tele van felfoghatatlan, rémisztő eseményekkel, hihetetlen történésekkel, és korántsem vagyunk tisztában vele, kik is irányítják azokat. Az ember antennája rendkívül érzékenyen reagál eme titokzatos dolgokra, legyen az tudományosan alátámasztva, vagy csupán a fantázia terméke, bármilyen hajmeresztőnek is tűnjön elsőre.

Bolygónk számos nevezetes helyét manapság egy nem is oly régen diagnosztizált mágneses kisugárzással hozzák kapcsolatba, mely a földnek saját energiaforrása, és sűrűn behálózza azt. Az egyiptomi Nagy-Piramis mellett - mely egymagában jelképezi az egész világ titokzatosságát - Stonehenge hatalmas kőkörei, a szabályos gabonakörök, a temérdeknyi UFO-megfigyelés, a Bermuda-háromszög eltűnt hajói és repülői, a talányos perui Nazca-vonalak mindegyikénél megtalálhatóak ilyen intenzív, láthatatlan energiamezők, földöntúli fények, hangtalan repülőszerkezetek, egyéb ismeretlen energiaforrások, melyek hatékony kiaknázása kedvező megoldással kecsegtet világunk élhetőbbé tételét illetően, csak türelemmel várjuk ki a végét. Ráadásul ennek a földenergiának egy olyan képessége is van, mellyel befolyásolni tudja az ember fizikai és mentális állapotát.

A misztikum ugyancsak megmozgatja az emberi képzelőerőt, talán ezért is olyan népszerűek a világ minden területén. Tudathasadásos állapot ez, amikor egyszerre kívánjuk, hogy minél előbb jussunk a titkok nyitjára, ugyanakkor legalább annyira óhajtjuk ennek az ellenkezőjét, hogy minél később lebbenjen le a sötét fátyol egy-egy ilyen rejtélyről, addig is jöhetnek az újabb teóriák róluk.

Az alábbi a rövid cikkek belepillantást engednek a ködös múltba, talán éppen ezekből sikerül majd ráakadnunk arra a fénylő pontra, mely eddig is majd kiszúrta szemünket, de valahogy mégsem vette észre senki a lényeget: mikor, miért, hogyan eshettek meg bolygónkon olyan esetek, amit még mai elménkkel sem foghatunk fel?


Anglia tagadja a rejtélyes UFO-leszállást

Szemtanúk állítják, hogy megtörtént

Anglia történetének leghíresebb UFO-esetét máig homály fedi.

 

1980. december 27-én egy azonosítatlan repülő tárgy szállt le a rendleshami erdő egyik tisztásán, nem messze az amerikai légierő Bentwaters és Woodbridge légibázisától, az angliai Ipswich-nél. A helyettes bázisparancsnok, Charles Halt alezredes és több embere is látta a landolást. Az eseményt észlelték a brit katonai radarok is, ami tényleges bizonyítékot szolgáltatott.

12 esztendővel később egy kérlelhetetlen brit parlamenti vizsgálóbiztos megállapította, hogy az Egyesült Királyság kormányzata megpróbálta eltitkolni a tényeket. 2002-ben a parlament ombudsmanja, Ann Abraham úgy találta, hogy a védelmi minisztérium elmulasztotta nyilvánosságra hozni a rendleshami eset észlelésének pontos körülményeit, majd az eseményeket örök időkre el akarta titkolni egy jól szervezett fedőakcióval.

 

Bizonyítható, hogy eltitkolták

Az incidens minden idők egyik legfontosabb UFO-észlelésének számít, és az angliai Roswell néven vált közismertté. Az valószínűleg csak véletlen egybeesés, hogy mindkét esetben érintett az Egyesült Államok hadserege, és mindkettő kifejezetten érzékeny, az amerikai nukleáris védelmi rendszer szigorúan titkos fegyverzetét állomásoztató katonai területek közelében történt. Az eset érdekessége, hogy ez volt az egyetlen, UFO-kkal kapcsolatos összeesküvés, amelyikben a tények leplezésére egyértelműen bizonyíthatóan egy kormányzat szervezkedett.

Figyelemfelkeltő tény továbbá az, hogy egyetlen más esetben sem álltak rendelkezésre ennyire meghökkentő, mégis megbízható, hivatásos katonáktól származó szemtanúi beszámolók idegenek látogatásával kapcsolatban.

Az angliai látogatás - percről percre

1980 karácsonyának másnapján, nem sokkal éjfél után a norfolki RAF Watton radarjának képernyőjén a rendleshami erdő közelében hirtelen megjelent egy tárgy. Mivel az erdő szélén elterülő ikerbázisokat a USAF bérelte, és hatalmas fegyverkészletet tároltak bennük, a riadókészültséget fokozták, amikor az objektum hirtelen eltűnt, mielőtt még megjelent volna a Bentwater bázis radarján.

Amellett, hogy a furcsa repülő szerkezetét más radarállomások is jelentették, három katonai rendőr furcsa fényeket látott a fák között a reptér hátsó kapuja mögött, és szerencsétlenségtől tartva gyorsan elszeleltek.

Az éjszakáról tett jelentésében Halt alezredes a következőket írta: azt jelentették, hogy egy furcsa fénylő tárgyat láttak az erdőben. Megjelenésében fémes volt, alakja háromszögletű, melynek alapja megközelítőleg két-három méter, magassága két méter lehetett. Fehér fénye bevilágította az egész erdőt. A tárgy tetején pulzáló vörös fényt, az alján pedig kék fényekből álló szegélyt láttak. A szerkezet vagy lebegett, vagy lábakon állhatott. Ahogy az őrszem megközelítette, a fák közé repült, majd eltűnt. Ugyanebben az időben a közeli farmon tartott állatok megzavarodtak.

 

A nyomok

A következő éjjel Halt alezredes csatlakozott egy járőrhöz, és három benyomódást találtak az erdő talajában azon a helyen, ahol korábban a tárgyat látták. A mért sugárzás tízszerese volt a normálisnak, és miközben vizsgálták a területet, a szerkezet újra megjelent.

Sok évvel az eset után Halt nyilvánosságra hozott egy 18 perces hangfelvételt, melyen kivehető, hogy az emberek pánikba estek, amikor a gép sugarat bocsátott ki, mely egy időre megbénította a közelben lévő elektromos berendezéseket. Az eseményeket más katonák is rögzítették fényképezőgépekkel és videokamerákkal egyaránt.

 

Mindent eltitkoltak

Az elkövetkező években az amerikai és brit hadsereg is mindent elkövetett, ami a hatalmában állt, hogy eltitkolja azt, ami a rendleshami erdőben történt. A hadsereg és mások is azt próbálták sugallni, hogy csak a pár mérföldre lévő Orfordness világítótorony fényei látszottak szokatlan módon.

A földön látható mélyedések nyúlüregek voltak, a sugárzás pedig megfelelt a természetes szintnek. Sok szemtanút elbocsátottak, rágalmaztak, zaklattak, követtek és megfélemlítettek a hatóságok és a katonai hírszerzés emberei.

Az összeesküvés után a nyomozók az első áttörést 1983-ban érték el, amikor a Freedom of Information Act keretében előkerült egy emlékeztető, melyet Halt alezredes írt a brit védelmi minisztériumnak. Amint a kirakós első eleme napvilágra került, kezdetét vette az igazság kiderítéséért folytatott harc.

Később az író és jegyzetíró Georgina Bruni is a rendleshami esetre irányította a kutatók figyelmét, majd a történtek összefoglalását egy könyvben is megírta. 1997-ben egy társasági összejövetelen végre nekiszegezhette kérdését a leszállásról Margaret Thatchernek, aki a történtek idején Anglia miniszterelnöke volt. Meglehetősen felháborodott már magától a Rendleshammel kapcsolatos kérdéstől is, és Brunira förmedve annyit mondott: nem mondhatja el az embereknek.

 

Hírek

 • Eltitkolt információk

  Mi az, amit eltitkolnak, vagy a képzési rendszerek, illetve média "érdek" miatt nem tudunk róluk, vagy nem a teljes, illetve objektív igazságot tudhatjuk meg. Echart Tolle írta: "Legtöbb ember nem a tudatosság, és tudattalanság közt, hanem a tudattalanság szintjei közt mozognak." Ezt használják ki az olyanok, akik önös érdekeiket vetítik ránk, és manipulálnak minket, és ezek eddig nagy hatásfokkal is működnek.
  Ezen lehet, és kell is változtatni, nem az a megoldás, ha a világban egymást, és a politikát szapuljuk, hanem segítenünk kell, és segítséget kell kérnünk egymástól, magunkért, és egymásért.
  Természetes, hogy elkeseredéseinknek hangot akarunk adni, és kell is! - de az nem mindegy, hogy hol, és miképpen. Mindenre van megoldás, ahogy mindenre van magyarázat is. Tény, hogy a kialakult nézeteink többnyire a hiányos informálódás, vagy túl egyirányú (igény-ű) nézetek miatt alakulnak olyanná, amilyenné (pl. a hovatartozási ösztön miatt is). Ezért is lehetséges ennyi szélsőség, és kilátástalanság, valamint eluralkodóban van a tehetetlenség érzése, és reménytelenség.

 • EBM 720 Generátor

  Tiszta energiát "előállító" gép, mely közel 30-40%-al több energiát ad ki magából mint amennyit betápláltak. Elindítása után betáplálást nem igényel. 19-évi kutatás és fejlesztés után kész a sorozatgyártásra. (2006-óta!) „eddig ismeretlen”, a mágneses mezőből vett energia a forrása. Az állandó mágnesek és a tekercselés szokatlan geometriai elrendezésének segítségével!

  A mérési eredmények hitelesítését a következő személyek írták alá:    Dr. Szentirmai László (Miskolci Egyetem professzor),    Dr. Petz Ernő (ny. vezérigazgató, Paksi Atomerőmű  Zrt. Energiapolitika  2000 Társulat alelnöke),  Dr. Tolvaj Béla (Miskolci Egyetem),  Dr. Mádai Ferenc (Miskolci Egyetem),  Dr. Kiss Tibor (Miskolci Egyetem)

Asztali nézet